Budak Asrama!

""


D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Assalammualaikum..welcome to my world ^^




Scream!




Credits!

Basecode: Nurul AtiQah
Full Edited: Annysa'
Others: * * * ''


OH ANNYSA!!!








OKKKKK!! Nampak gambar kat atas tuh? Annysa mintak maaf sgt2 sebab dh lame sgt x update .. Blog ni dh berhabuk buk buk! Pukul skali jerebu satu Malaysia! IMAGINATION~ Hahaha, x denye .. K! Update kali ni pasal keputusan UPSRA dan UPSR.. Nysa taulah dh lame tpi just sharing ah~ okkk!! Ni cerite pasal peristiwe tanggal 14 November 2013 , tarikh yg menggerunkan budak2 Batch 01 .


Keputusan kluar pukul 10, tpi sbb Guru Besar berucap mcm2 so lambat sikitlah.. peristiwe ni bermule pukul 9.50 dimane budak2 darjah 6 bru habis rehat, kenelah awal sbb keputusan kluar cepat. Kami (geng nysa) bersalam-salaman dengan cikgu2 tande hormat dan trime kasih kpd mereke yg tlah byk jase yg mereke tabur pade kami.. mase salam tuh Nysa nmpak muke2 cikgu yg gembire mcm org happy go lucky jeh bile salam ngan Nysa.


Ade sorg cikgu ni name nye Cikgu Aliza , Nysa salam die tetibe die ckp tahniah.. Eh, lain macam rase..cikgu kate eh keputusan belum kluar lgi.. silap2.. hehe.. buat suspen je cikgu ni ..

Kami terus pergi foyer aka dewan terbuke dan duduk kat tempat yg dikhaskan (wohh, cantik ayat :D) . Semue guru2 dan murid thap 2 duduk kat tempat masing2 dan tibelah saat yg dinanti2 kan.. Ade jugak kawan Nysa yg dh tau keputusan buat2 x tau.. die sedih.. 4A 1B dalam genggaman.. NVM, next time ade lgi Peperiksaan Besar.. buat betul2 ..


OKK! Guru besar dh naik pentas.. kat tepi pentas ade cikgu susunkan result kami.. DAMN! Serommmmmm weh.. guru besar mulelah berucap , die cakap 7 org dapat 5A dan Nysa harap sgt2 Nysa tergolong dlm 7 org tu..at least naik  lah jugak dri thun lepas , cume 2 org je wehhhh!


Saat2 genting dh tibe.. masenye .. Puan Hanita yg berdiri di bwah sambil memegang mikrofon memanggil calon yg mendapat 5A.. Kwn Nysa merangkap BFF Nysa sorg nih dpt 5A org yg ketige yg kene panggil name.. huh, debor rase wehh.. sampai org kelime dh kene panggil.. DAMN!! Lagi 2 tempat kosong, Nysa hanye mendengar dgn muke penuh kesayuan ( Ceh! :3) Tibe2 name Nysa kene panggil.. What?! Serious! Aku dpt 5A? Alhamdulillah!!!!!!! Kate Nysa dlm hati. Nysa trus naik ke pentas dan ambil result tuh.


Dok belek2 kertas result tuh, belek2 .. Nysa kate dalam hati ' betul ke nih? ke ciplak? '
Hahahaa, tpi serious Nysa happy gegiler weh! Nysa tgok org ramai sambil senyum sampai ke telinge, nmpak umi Nysa , muke die terpancar kesyukuran sambil menunjukkan simbol Tahniah ! Alhamdulillah!!!!!!! Cikgu2 sume kate tahniah! Yup, betul lah Cikgu Aliza ckp, :')


Dan janji kami pade Encik Halim dh terkota .. Beliau bgi kami duit berjumlah RM 500 , Ya Allah.. rezekiMu terlalu byk untuk hambaMu ini.. Aku takut ini adalah ujian , ujian di mana ku bersyukur padaMu ataupun tidak.. Alhamdulillah! Terima kasih Ya Allah! Terima kasih cikgu2 yg byk berjasa! Terima kasih ibu bapa terutamanya yg mendoakan kejayaan dan usaha Nysa, Terime kasih kwn2 yg membantu Nysa! Terima kasih semuenye!!!



Keputusan UPSRA.. Alhamdulillah!

Impian Nysa dh tercampai!! Alhamdulillah!!



Terime kasih krn sudi membace! Alhamdulillah :3