Budak Asrama!

""


D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Assalammualaikum..welcome to my world ^^




Scream!




Credits!

Basecode: Nurul AtiQah
Full Edited: Annysa'
Others: * * * ''


Year End Giveaway By Cik Bunny


OMG!OMG!Oh Mee Goreng!!! Mase BW tdi Nysa terjumper blog awesome nih,Syarat dye simple mimple giler ! Joinlah ~ walaupon banner simple but her blog is oweeeeeeeeeeeesome!
Seriously, Nysa dah ikut syarat dye..klik sini..
How To Join:
  1. Terjah 3 page ni sampai loading habis: http://bit.ly/SUpGLG , http://bit.ly/TRwAlRdan http://bit.ly/UqoahI
  2. Follow blog ni dan my blogshop.
  3. like facebook fanpage InspireBunny [dot] Blogspot , Bunny Inspired dan subscribe my fb acc.
  4. Buat entry bertajuk "Year End Giveaway By Cik Bunny" , letak banner giveaway dan link entry giveaway ni dalam entry korang. COPY BANNER DI SINI.
  5. tinggalkan LINK ENTRY GIVEAWAY ni di bahagian komen blog ni. Kat tempat lain tidak diterima. Pastikan betul betul patuhi semua syarat diatas. Jika tidak, bukan sahaja kemenangan ditarik balik malah terlepas update penting giveaway ni (tak tanggung =p)  
  6. Jika ada twitter dan ig, Follow my twitter: https://twitter.com/InspireBunny dan instagram:http://instagram.com/inspirebunny (atau twitter/instagram: @inspirebunny).
Yippieee!!! Hadiah pulak :D