Budak Asrama!

""


D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Assalammualaikum..welcome to my world ^^




Scream!




Credits!

Basecode: Nurul AtiQah
Full Edited: Annysa'
Others: * * * ''


Tutorial Cara Download Blogskin

Hai Korang2!
Dah lame Nysa x buat Freebies an... '_'
Kali ni Nysa nk cube wat Tuto,kalu berhasil Alhamdulillah la..=='


  • Okeh,First,awak2 pegi sini
  • Then,bila awak dh pegi pilihlaa skin mane yg awak nak..pilih kat 1 or 2,yg 2 awak carilaa skin yg mcm mane awak nk
  • Bile awak dh pilih,awak tkn skin tuh dan awak scroll bwh sikit dan jumpe blogger main
  • Lepas siap download,awak tkn skin yg di download..
  • Then,awak copy isi dekat note
  • Then,awak pegi template
  • Then,awak pastekan kat tempat template tuh,then awak adjustlaa ape yg patot
  • Then,klik save template..siaplah awak punye blog :D
Kalau korang x tau nk revert to classic template,korang pegi sini..